В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти в Красота

CRYO Lipolysis на една или две зони по избор, на цена от 60 лв, от Студио ВИТА СТИЛ

CRYO Lipolysis на една или две зони по избор, на цена от 60 лв, от Студио ВИТА СТИЛ

200лв. 60лв.

Поръчай Отново

CRYO Lipolysis на една или две зони по избор, на цена от 60 лв, от Студио ВИТА СТИЛ

  •  200лв
  • 70%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
15 Купени ваучери
60лв.

Ваучерът включва още:

Възползвайте се от офертата на Студио "Вита Стил" – КРИО Липолиза (скулптуриране чрез замразяване и унищожаване на мастни клетки) за 60.00 лева! Премахнете излишните мазнини и скулптурирайте Вашето тяло чрез най-съвременна технология в Студио "Вита Стил"! Като лидер на пазара ние винаги се стремим да предлагаме услуги с най-високо качество на най-ниски цени и ценим Вашето време! Имаме удоволствието да Ви предложим услугата КРИО Липолиза с най-съвременния уред , който е с два накрайника и обработва една зона за 20 минути, при спазване изцяло на технологията на процедурата.
Процедурата КРИО Липолиза се извършва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с уред, кой има възможност чрез вакуум да засмуква третираните участъци. Всички останали уреди са с минимален ефект, тъй като при тях няма замразяване, а само охлаждане.
Как протича процедурата: Върху мястото, което ще бъде третирано, се поставя АПЛИКАТОР (не гел, крем или наелон), който допълнително предпазва кожата. Системата чрез вакуум засмуква излишните мазнини в накрайника, където те се замразяват. Времетраенето на една процедура за една зона (бедра; ръце; гръб; паласки; коремната област; седалищна област и др. ) е 20 минути – по 20 минути на едно място; при вътрешната част на бедрата местата се обработват едно след друго и времетраенето за тази зона е 40 мин. Процедурата е подходяща за третиране на участъци с меки мазнини.Възможно е след процедурата да има зачервяване и изтръпване на третираното място (в някои случаи и посиняване), които преминават до няколко дни.
С оглед удобството на клиентите ни процедурата КРИО липолиза се извършва след предварително записан час в удобно за Вас време и в събота и неделя, както и от 18.00ч. до 21.00 ч. през делнични дни.
Процедурите в една и съща зона се извършват веднъж месечно. С една процедура може да се премахнат до 26% от излишните мазнини. Първите резултати са видими около две седмици след процедурата.
Процедурата не се извършва:
1. При лица, страдащи от тежки заболявания, като сърдечно-съдови заболявания, язва на стомаха, язва на дванадесетопръстника, високо кръвно налягане, диабет, тежки заболявания на черния дроб и бъбреците.
2. При жени: по време на бременност, кърмачки, по време на месечен цикъл.
3. Лица в постоперативен период на третираната зона, по-кратък от 3 месеца.
4. При наличие на пейсмейкър .
5.На лица с BMI (индекс на телесна маса) под 19.0.
6.Кожни алергии (студова алергия, фото алергия)

След процедурите е препоръчително да се консумират леки храни, като се избягва употребата на висококалорични храни, както и храни с повишено съдържание на протеини и мазнини.
За удобство и с грижа за клиентите при процедурите подсигуряваме еднократни хигиенни материали.

Една зона = ДВЕ симетрични места (коремна област - под пъпа и над пъпа или от двете страни; лява ръка - дясна ръка, ляво бедро - дясно бедро и т.н.)

Условия за ползване:

Бонус към офертата:

Любопитно:

Видео

Офертата е предоставена от Студио Вита Стайл

Студио "ВИТА СТИЛ" предлага на своите клиенти вега тест с уникална за България техника, която позволява да се тестват 610 субстанции. Мисията ни е да помагаме на клиентите в стремежа им да редуцират теглото си. Екипът има дългогодишен опит и непрекъснато усъвършенства предлаганите услуги. Немаловажен фактор е времето, за което се извършва теста. Големият брой тествани субстанции, краткото време за замерване и точността на данните са приоритети при обслужването на клиентите!
Други услуги, предлагани от Студио "ВИТА СТИЛ": 
- Липо лазер/ неоперативна лазерна липосукция на цяло тяло
- Ултразвукова липолиза
- Радиочестотна липолиза
- Йонна детоксикация

  • Georgi Аватар
    Georgi

    Останах много доволен!

  • A.Tasheva Аватар
    A.Tasheva

    Перфектното отношение и професионализъм на екипа в синхрон с елегантната атмосфера ме направиха фен на Студио ВИТА СТИЛ от първото посещение !

Адрес и Контакти

  • http://www.vitastyle.org/
  • гр. София бул."Христо Ботев" № 25
  • 0877 *** ***
    • Понеделник до Петък
    • 10:00 - 19:00
    • Събота и Неделя
    • Почивен Ден
Студио Вита Стайл Карта
Офертата е осигурена от "Вита Стайл БГ ЕООД , ЕИК: 202431510" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 23.07.2014 до 28.04.2024 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4314  дни публикувахме 109,914 оферти и Ви спестихме 24,373,848 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола